Claudia Pătrăşcanu, exces de sinceritate: "Chiar eram penibilă înainte!"

Claudia Pătrăşcanu este o artistă îndrăgită de la noi care astăzi a avut un exces de sinceritate într-o emisiune de televiziune.

Claudia Pătrăşcanu vrea să aibă mai mult succes în viitor şi a realizat faptul că unele spectacole de-ale ei nu au fost tocmai reuşite. Artista a făcut astăzi o dezvăluire surprinzătoare.

"Nu renunţ la muzică! Chiar eram penibilă înainte. Aveam mişcări mai ciudate şi mi-am rupt şi hainele", a declarat Claudia Pătrăşcanu, luni, într-o emisiune TV:

Claudia Pătraşcanu şi Gabi Bădălău se pregătesc de nuntă

Claudia Pătrăşcanu este în febra pregătirilor de nuntă şi abia aşteaptă să îmbrace rochia de mireasă. "Ne-am simţit minunat în vacanţă, a fost momentul nostru. Am fost fără bebe, pentru că a fost prea mic. A fost dezmăţ. La ce rochie o să am, nu ştiu cum o să încap în maşină. E foarte mare, foarte voluminoasă. Avem locaţia. Vor fi sărmăluţele, fripturică, peşte, vreau ca tortul să fie special şi candy-barul. Îmi doresc mult să mă îngraş", a adăugat ea.

Claudia Pătrășcanu a devenit, pentru prima dată, mamă, pe 25 noiembrie 2014, când a născut, prin cezariană, un băiețel sănătos, de 3,500 kg, care a primit nota 10 din partea medicilor.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

VIDEO / Claudia Pătrăşcanu, în lacrimi la "Refresh by Oana Turcu": "Mi-e foarte greu să vorbesc despre acest lucru"

VIDEO / Claudia Pătrăşcanu, la un pas de avort: "Gabi m-a convins să păstrez copilul"

VIDEO / Cum a "agăţat-o" Gabi Bădălău pe Claudia Pătrăşcanu? "Ştiam de relaţia lui stabilă de pe vremea aceea"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro