Claudia Pătrăşcanu face nuntă ca să închidă gura bunicului! Ce i-a cerut acesta artistei şi ce trebuie să facă ca să nu îl supere

Claudia Pătrăşcanu şi soţul ei, Gabi Bădălău, au început numărătoarea inversă până la momentul în care-şi vor uni destinele şi-n faţa lui Dumnezeu. Artista a mărturisit însă că deşi nunta se apropie cu paşi repezi, le lipseşte tocmai ce e mai important.

Cum mai este foarte puţin până la marele eveniment, Claudia şi Gabi sunt în febra pregătirilor, dar parcă timpul trece mult prea repede, şi în defavoarea lor. „Nu ştiu când vomtermina pregătirile, pentru că mai avem o grămadă de rezolvat: rochie, costum, tort, candy-bar”, a declarat Claudia.


Cu toate acestea, cei doi miri au stabilit cel mai important aspect al nunţii, şi anume meniul, care a fost creat special după gustul bunicului, care a avut ceva de comentat la botezul strănepotului lui. „Meniul va fi unul combinat. Va avea multe măncăruri tradiţionale, mai ales sarmale. Bunicul a fost cel mai supărat la botez, pentru că nu am avut sarmale. A plâns după sarmale. Ne-a certat pe toţi că i-am pus mâncăruri sofisticate în farfurie, care nu i-ai ajuns nici pe o măsea”, a mai spus Claudia.


Chiar dacă nu i-a nicio decizie fără soţul ei, Claudia preferă să „ascundă” anumite lucruri de el, dar cu siguranţă Gabi nu se va supăra, fiind vorba despre rochia de mireasă a Claudiei. „Nu ştiu dacă sunt superstiţioasă, dar mofturoasă sunt: Gabi nu trebuie să vadă rochia mea. Va fi oricum una foarte umflată în partea de jos. Aşa am visat-o mereu, iar în partea de sus, nici pe gât, dar nici foarte decoltată. Bebele va fi cel mai probabil cavaler de onoare, mă gândesc dacă se va asorta cu tati sau nu”, a mai declarat artista.

Citzeşte şi:

VIDEO / Se apropie de nuntă cu paşi repezi, dar le lipseşte ce e mai important! Claudia Pătrăşcanu, detalii despre ziua cea mare

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au început pregătirile pentru nuntă. Cât va costa spectaculosul eveniment

Claudia Pătrăşcanu, exces de sinceritate: "Chiar eram penibilă înainte!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro