Codin Maticiuc a plecat în Miami cu Roxana Vancea, după relaţia cu Flavia Mihăşan! Reacţia blondinei nu a întârziat să apară

+3 click pentru
galerie

Flavia Mihăşan şi Codin © Facebook

Codin Maticiuc pare să o fi uitat destul de repede pe Flavia. După ce acesta a confirmat despărţirea de frumoasa blondină, a plecat în Miami cu o altă domnişoară superbă.

Codin Maticiuc şi Roxana Vancea au plecat împreună pe meleagurile însorite din Miami. Şi au fost surprinşi îmbrăcaţi extrem de sumar. Roxana Vancea şi-a etalat trupul perfect într-un costum de baie, în timp ce Codin Maticiuc, îi era la picioare, la propriu, şi făcea flotări.

Mai mult, Roxana Vancea a publicat o serie de fotografii de pe un iaht, în largul mării. Aceasta a fost surprinsă în ipostaze sexy care ar încinge imaginaţia oricărui bărbat. 

După toate aceste imagini şi zvonuri cum că cei doi ar avea o relaţie, aşa cum lasă ei să se înţeleagă, reacţia Flaviei Mihăşan nu a întârziat să apară, iar blondina le-a trimis un mesaj cu subînţeles.

Flavia Mihăşan a publicat un mesaj pe unul dintre conturile sale de socializare.

"Binele învinge întotdeauna răul".a transmis Flavia Mihăşan. Mesajul pare a îi fi transmis lui Codin Maticiuc, iar Flavia Mihăşan aşteaptă, probabil, momenul în care roata se va întoarce. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro