Codin Maticiuc, declaraţii şocante ziua lui: "35 de ani de golănie, depravare și superficialitate pe acest Pământ!"

Codin Maticiuc împlineşte, astăzi, frumoasa vârstă de 35 de ani. "Craiul de Dorobanţi" a ţinut să marcheze acest moment cum se cuvine, aşă că le-a scris câteva cuvinte prietenilor săi virtuali.

Codin Maticiuc a postat, în urmă cu puţin timp, pe pagina sa de socializare un mesaj de-a dreptul şocant. A fost cum nu se poate mai sincer şi a făcut un mic rezumat al vieţii sale de până acum. Bineînţeles, Codin a folosit cuvinte şocante, în stilul său caracteristic.

"Astăzi împlinesc 35 de ani. 35 de ani de golănie, depravare și superficialitate pe acest Pământ (da, mă..și copil eram tot un distrus) și nu m-am spovedit niciodată. O voi face aici, pe Facebook în loc de biserică. Am 35 de ani și 906 sticle de vodcă băute, 308 de whiskey, 796 de vin, 10-11 de tequila și 70-80 de beri. Am fumat 14000-14500 de trabucuri, am dansat pe 76 de mese. Am împărțit 20-30 de pumni și încasat cam tot pe atâția. Am fu**t...am fu**t. Am și fost fu**t în această viață. Am jucat poker și ruletă, m-am ferit de black jack cât am putut. Am fost plecat dar m-am întors. Mi-am vândut sufletul, dar am luat un preț bun," a scris Codin Maticiuc, pe pagina sa de socializare.

Codin Maticiuc este unul dintre bărbații care, vrea, nu vrea, poate fi ”accesorizat” cu titulatura de Don-Juan dâmbovițean. De-a lungul anilor, prin viaţa playboy-ului dâmboviţean au trecut multe femei frumoase. În prezent, Codin Maticiuc are o relaţie cu Ana Pandeli.

PUBLICITATE

Codin Maticiuc este un om de afaceri român. Averea familiei Maticiuc este estimată la 75 de milioane de euro.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

La un pas de tragedie! Biletul pe care l-a primit Codin Maticiuc de la mama lui: "Puteai să arzi ca un șoarece!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro