Cornelia Catanga a ajuns la spital din cauza unei diete! Dar a şi slăbit 20 de kilograme

+8 click pentru
galerie

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică lăutărească şi anume Cornelia Catanga a reuşit să slăbească 20 de kilograme într-un timp record cu ajutorul unei diete pe care şi-a conceput-o singură. Artista trece prin chinuri groaznice din cauza dietei, s-a îmbolnăvit şi leşină! Ba mai mult, s-a certat şi cu soţul din cauza dietei!

"Această cură de slăbire am ajuns s-o ţin pentru că oboseam foarte repede la petrecerile la care cântam. Simţeam că nu mai pot, ţineam un acordeon de 8 kg în braţe la petreceri. Eram o gurmandă! Mâncam toată ziua carne prăjită cu mămăligă", a mărturisit Cornelia la Acces Direct. "Într-un an şi jumătate am dat 20 de kilograme jos. Dacă mă duc la o petrecere, patru ore înainte nu mănânc nimic, dar când mă întorc acasă la trei dimineaţa mănânc trei boluri de ciorbă", a mai spus celebra cântăreaţă.

Iată care e reţeta minune pe care a ţinut-o Cornelia Catanga şi s-a îmbolnăvit:

Micul dejun: iaurt natural cu banană

La prânz: salată de avocado cu ouă fierte de prepeliţă

Seara: piept de curcan fript

"Eu jur pe sănătatea mea că n-am niciun fel de operaţie, în afară de cea la fiere de acum zece ani. Doctorul care m-a operat mi-a dat să mănânc cârnaţi şi sarmale!", a adăugat Cornelia Catanga.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro