CRBL şi soţia sa, la cuţite. Niciodată nu i-ai văzut aşa, la TV

Sâmbătă și duminică, de la 12:00, la „Star Chef”, emisiune difuzată de Antena Stars, CRBL are peste 100 de perechi de pantofi sport.

CRBL și Elena sunt la cuțite sâmbătă și duminică, de la 12:00, la Antena Stars, atunci când cei doi se întrec într-ale gătitului în bucătăria lui Nicolai Tand de la „Star Chef”. Elena va povesti că soțul ei are peste 100 de perechi de pantofi sport, iar CRBL va recunoaște că a adunat atât de multe tocmai pentru că în copilărie nu a avut. Cea mai scumpă pereche, în valoare de 400 de euro, a fost primită cadou de la soția lui. Cântărețul este renumit și pentru colecția de șepci pe care o are, de aproape 100 de exemplare, iar mai nou a făcut o pasiune pentru jucăriile kendama, așa că are acasă aproape 30. Ceea ce poate încă nu știu telespectatorii este că CRBL nu mai vrea să poarte șapcă, s-a săturat de acest look, așa că unele dintre ele vor fi vândute în scop caritabil.Amuzați, atât CRBL, cât și Elena își vor aminti cum a decurs prima lor întâlnire, dar și cum a fost momentul în care el i-a cunoscut părinții și cât de emoționat a fost. „În timp, s-au convins că dincolo de aceste tatuaje există un tătic, un soț, un familist”, declară artistul. Uniți, în primul rând, de pasiunea pentru dans, CRBL și Elena formează de ani buni un cuplu solid. Ea dezvăluie că, oricât ar părea de greu de crezut, soțul este o persoană romantică și spune că „pe CRBL îl știe toată țara. Pe Edi îl știu doar eu”.


Cu cine vrea CRBL să scoată o melodie, din ce a făcut primii bani și ce apreciază cel mai mult la soția lui, telespectatorii vor afla urmărind cele două ediții ale emisiunii „Star Chef” de săptămâna aceasta, difuzate de Antena Stars sâmbătă și duminică, de la 12:00.

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

CRBL a făcut verighetele pentru mirii de la “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi”

Nea Marin, Diana Munteanu, Rona Hartner, CRBL şi Speak au organizat nunta unor tineri cu deficienţe psihice

Gina Pistol, Diana Munteanu, Nicoleta Luciu, Nicolai Tand și CRBL, noi aventuri la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți”! Ce surprize le pregătesc telespectatorilor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro