Cristi Borcea le-a interzis femeilor din viaţa lui să-l mai viziteze la penitenciar! A fost sfătuit să se mai abţină de la...

Viaţa lui Cristi Borcea a luat o întorsătură neaşteptată de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. După ce a fost internat în Spitalul Floreasca, iar apoi în Arestul Central, fostul manager al câinilor roşii a avut parte de surpriza vieţii lui când a ajuns în Penitenciarul Jilava.

În urmă cu câteva zile, fostul manager al câinilor roşii a avut parte de cea mai frumoasă surpriză, cu ocazia zilei sale de naştere. Chiar dacă nu a avut parte de o petrecere sau de o întâlnire cu familia şi prietenii, el aflându-se în spatele gratiilor, copiii lui nu au putut să nu îl viziteze.
Toată lumea a fost uimită atunci când finalul programului de vizită se apropia şi nicio femeie nu îşi făcea apariţia la poarta penitenciarului, pentru a-i ura măcar un „La mulţi ani!” lui Cristi Borcea. Dacă fosta lui soţie, Mihaela, îl vizitase deja în Arestul Central, Alina Vidican sau Valentina Pelinel nu au dat nici măcar un semn.


Mirsterul a fost spulberat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, de un apropiat din anturajul lui Cristi Borcea. „Cristi le-a interzis femeilor din viața lui cu desăvârşire să vină în vizită. Mihaela fusese deja la el, iar Alinei i-a spus, răspicat, că nu are ce să caute la el. Este foarte supărat pe toată lumea, mai ales că el nu îşi dorea un asemenea scandal”, ne-a spus sursa citată.


Cu toate acestea, mai explică apropiatul fostului acționar dinamovist, este de înţeles de ce Borcea a reacţionat aşa, mai ales că toată această poveste şi scandalul de proporţii care s-a iscat, odată cu declaraţiile Valentinei Pelinel despre sarcină, nu îi aduc decât necazuri în dosarele în care este anchetat, judecătorii analizând tot ceea ce fostul manager al câinilor roşii a făcut în perioada detenţiei. Cel mai probabil şi avocaţii lui Cristian Borcea l-au sfătuit să păstreze liniştea sau măcar să nu mai alimenteze scandalul în care este implicat, motiv pentru care omul de afaceri e nevoit să stea departe de... femei.

Citeşte şi:

VIDEO/ Paparazzii SPYNEWS au surprins o scenă incredibilă la întâlnirea dintre Cristi Borcea şi copiii lui!

Mărturisirea sinceră a Valentinei Pelinel: "Încerc să nu pun la suflet atunci când sunt judecată!"

VIDEO / Cristian Borcea nu va rămâne lângă Alina Vidican! Declaraţia şocantă despre relaţia cu cele trei femei din viaţa lui


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro