Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut anunţul: "S-a născut o frumuşică de fată"

foto: facebook

Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" le-a făcut o surpriză prietenilor ei virtuali, pentru care a avut de transmis un mesaj special. Tânăra a spus că este o o zi specială, în care s-a născut o fată extrem de frumoasă.

Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţă prietenii virtuali că astăzi este o zi specială: ziua în care a venit pe lume sora ei. Cu această ocazie, tânăra i-a transmis şi un mesaj moţionant.

"Astăzi este o zi specială! Acum 30 de ani s-a născut o frumuşică de faţă, pe numele ei Andreea. După 8 ani, ea a primit un dar, un frate luptător, dar după 10 ani, un dar minunat, spectaculos, extraordinar şi-a făcut apariţia, purtând numele de Cristiana! Te iubesc. sora mea frumoasa şi minunată! Să ai parte de tot ce îţi doreşti tu! Să te facă băiatul tău fericită şi mândră! Şi să sperăm ca în curând "cineva" să-ti spună şi ţie mătuşă!❤❤❤", a scris Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" pe o reţea de socializare.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi trăiesc povestea de dragoste şi în afara casei! Uite cum îşi petrec timpul liber

VIDEO / Cătălina, surpriză şoc când a intrat în casa în care locuieşte cu Nicolae! Ce a găsit dincolo de uşă fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro