Cristiana de la ”Mireasă pentru fiul meu”, de nerecunoscut. Fosta concurentă și-a schimbat look-ul

Marian și Cristiana / foto: Facebook

Viața de soție îi priește din plin Cristianei, care s-a schimbat total de când a ieșit din competiția ”Mireasă pentru fiul meu”.

Alături de soțul său, Marian, cei doi petrec foarte mult timp împreună cu foștii colegi de competiție cu care s-au înțeles foarte bine: Simona, Roxana, Teodor și Ionela.

Ei au petrecut aseară într-un cunoscut restaurant bucureștean ziua de naștere a Roxanei, iar Cristiana s-a făcut remarcată datorită noului său look. Fosta concurentă și-a făcut șuvițe blonde și bucle, iar fanii au fost foarte entuziasmați de aceasată schimbare.

Mulți fani s-au întrebat și unde sunt Elly și Cristian, mai ales că nu ies niciodată împreună în oraș. Cei doi sunt plecați într-o vacanță de vis în Spania.

”Mă bucur că petreceți împreună, ca și prieteni adevărați!S-a adevarit că prietenia se va vedea afară!”, le-au transmis  fanii.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.
V.M

Citește și:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro