Ridurile sunt din ce în ce mai evidente! Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" s-au pozat la o petrecere, iar fanii au observat imediat: "Ce bătrân pare pe lângă ea!"

Marian şi Cristiana, unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Mireasă pentru fiul meu", se iubesc pe zi ce trece mai tare. Cei doi tineri însurăţei se bucură de fiecare zi petrecută împreună şi deja visează la momentul în care vor deveni părinţi.

Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" se bucură de timpul liber pe care-l petrec împreună. Cei doi tineri îndrăgostiţi au mers ieri la petrecerea organizată de Roxana, cu care au rămas buni prieteni şi după ieşirea lor din competiţie.

Marian şi Cristiana s-au fotografiat, iar fanii au comentat: "Ce bătrân pare pe lângă ea!". Fostul concurent este mai mare cu peste 10 ani decât Cristiana, iar din această cauză are riduri.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Se iubesc de mama focului şi nu le este ruşine să o arate! În ce ipostază tandră s-au fotografiat doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu"

Alo, ce faceţi cu mâinile? Doi concurenti de la "Mireasa pentru fiul meu", surprinşi în timp ce se... jucau

Ana de la ”Mireasă pentru fiul meu”, în culmea fericirii. Fosta concurentă le-a dat prietenilor vestea cea mare


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro