Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu", în culmea fericirii! Foştii concurenţi au făcut ANUNŢUL: "Ne bucurăm că... "

Marian şi Cristiana, unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Mireasă pentru fiul meu", se iubesc pe zi ce trece tot mai mult. Cei doi tineri însurăţei se bucură de fiecare zi petrecută împreună şi, din fericire, nu au fost în Clubul Colectiv.

Marian şi Cristiana i-au liniştit pe fanii lor care se temeau că aceştia se aflau în Clubul Colectiv în momentul tragediei şi i-au informat că s-au angajat şi că nu vor mai avea atâta timp să fie activi pe reţelele de socializare.

"Bună dragilor! Să nu vă faceţi griji, noi suntem bine, ne-am angajat amândoi, din această cauză nu mai suntem aşa activi pe Facebook! Noi suntem extraordinar de bine şi ne bucurăm că uşor, uşor urcăm pe scara vieţii împreună. Muncim amândoi cot la cot şi nu vom lăsa pe nimeni şi nimic să ne oprească din drum! Vă pupăm şi vă iubim!", au scris cei doi pe Facebook.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, peAntenaPlay.

A.B.

Foto: facebook

Citeşte şi:

VIDEO / Lavinia are puteri paranormale!? Declaraţia care a stârnit discuţii aprinse în casa "Mireasă pentru fiul meu"

Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a schimbat look-ul din nou! Uite cum arată după ce şi-a făcut breton şi s-a vopsit


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro