Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a schimbat look-ul din nou! Uite cum arată după ce şi-a făcut breton şi s-a vopsit

Au format unul dintre cele mai iubite cupluri din casa "Mireasă pentru fiul meu", s-au căsătorit civil în marea finală din sezonul III, iar acum au o relaţie minunată. Cristina şi Andrei, foşti concurenţi al celui mai urmărit show matrimonial din România, demonstrează că emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" chiar schimbă vieţi.

Au venit în casa MPFM ca să-şi întâlnească sufletul pereche şi au reuşit! Cristina şi Andrei sunt şi acum împreună şi, chiar dacă relaţia lor de iubire a cunoscut şi coborâşuri, sentimentele care-i leagă s-au dovedit mai puternice decât orice neînţelegere.

VIDEO / Şi pereţii casei "Mireasă pentru fiul meu" s-au cutremurat la aflarea tragediei din club Colectiv! În numele concurenţilor, Valentin şi Adriana au adus un omagiu victimelor

Cristina a trecut prin multe schimbări de când a ieşit din casa "Mireasă pentru fiul meu". În prezent, ea adoptă un stil vestimentar nonconformist, iar acum şi-a schimbat culoarea părului şi şi-a făcut breton.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, peAntenaPlay.

A.B.

Foto: facebook

Citeşte şi:

Detaliile de coșmar din viața unei concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”, dezvăluite chiar de ea. Toți concurenții au izbucnit în plâns când au auzit!

Pe cine și-ar fi dorit doamna Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu” pentru Tudor? Declarație surprinzătoare a acesteia


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro