Cristina, iubita lui Nicolae Guță, făcută praf chiar de familia ei! Ce spun rudele blondei despre relația pe care o are cu ”Regele Manelelor”

Relația pe care, acum, o are Nicolae Guță cu blonda Cristina a surprins pe toată lumea. Iar de curând, manelistul a fost în care a crescut logodnica lui pentru a-i cunoaște familia. Și, chiar dacă a fost primit ca un rege, manelistului nu i s-au dezvăluit motivele pentru care blonda s-a ”lipit” de el, familia acesteia nefiind deloc încântată de relația pe care o are cântărețul.

De curând, Nicolae Guță a vizitat locurile natale ale Cristinei, o comună din Dâmbovița pentru a-i cunoaște pe cei din familia blondei pe care a cerut-o de soție. Iar primirea lui a fost una de senzație, rudele acesteia făcându-i toate poftele, manelistul fiind primit ca un rege și instalat chiar în camera în care Cristina și-a petrecut copilăria.
Cu toate acestea, după plecarea celor doi îndrăgostiți, rudele Cristinei par să nu fie foarte încântate de relația pe care o are manelistul. Mai exact, unul dintre unchii tinerei îl compătimesc pe manelist, acesta considerând că logodnica cântărețului și nepoata lui totodată stă cu el doar pentru bani.
”Probabil a găsit-o într-un moment şi a încurajat-o... Fetele sunt mai sensibile şi pică uşor la cei care ştiu cum să le ia. Când am auzit, am rămas uimit. Dacă m-aş fi întâlnit cu ea, aş fi întrebat-o de ce a făcut-o. Cred că problema a fost că a fost singură şi că avea nevoie de o susţinere atât morală, cât şi materială”, explică el.
Guță, caracterizat de rudele Cristinei: ”E un hoț”
Părerea unchiului nu este îmopărtășită însă de mai feminista mătușă a blondei. ”E un hoţ. Mie îmi place să trăiască cu el, dar să aibă şi ceva de pe urma lui. Să-i ia şi ei o maşină, să-i ia şi ei o casă, să trăiască aşa cu urâtul ăla degeaba, nu se poate. Să-i de maşina pe numele ei! Că eu am un băiat rău. Vine şi-l omoară. Dacă nu-i dă maşina pe numele ei, îl omoară. Cristina l-a luat pe interes... să-i facă facă casă, să-i ia maşină, s-o ducă bine”, explică, cu o sinceritate de-a dreptul debordantă, femeia.
Iar un alt unchi de-al tinerei logodnice a manelistului nu are nici el cuvinte prea bune despre Guță. ”Are neamuri aici. Nu e aruncată aşa în lume, să fie crescută la periferie, bagaboantă sau pe DN-u. A fost o fată superbă, cuminte, de o cuminţenie rar întâlnită. Eu nu ştiu cum a ajuns la h****tul ăsta. Că ăla e h****t”, susține el.
Cu toate acestea, mamaia Ana, bunica Cristinei este cea care încearcă să împace toate părțile. ”Ea a fost, acolo, la Petroşani, (Guță, n.r.) îi pupă mâinile, o respectă, vorbeşte frumos cu ea. Nu, nu a ameninţat-o nimeni, pentru că el, înainte să o ducă pe ea acasă, el a stat de vorbă cu fiecare în parte, cu Narcisa, cu Beyonce, să nu facă vreo...”, explică bătrâna cu un aer doct. 
Mai multe declarații incredibile despre tânăra care l-a cucerit pe Nicolae Guță veți putea urmări, astăzi, începând cu ora 12.00, doar la emisiunea Star Magazin de la Antena Stars
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro