L-a făcut de râs! Logodnica lui Nicolae Guță a ieșit în halul ăsta, în public! Manelistul a intrat în pământ de rușine

Nicolae Guță pare să fie, de fiecare dată când iese în public, extrem de mândru când vine vorba de logodnica lui, Cristina. Cu toate acestea, zilele trecute, chiar și manelistul a rămas ”interzis” când a văzut cum a ieșit blondina din casă...

Deciși să facă o plimbare prin magazine și să îmbine utilul cu plăcutul, Nicoilae Guță și Cristina au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în ipostaze de-a dreptul incredibile.
Pentru că, dacă manelistul nu este tocmai un adept al hainelor de fițe, dar, totuși, pare să se îmbrace îngrijit, se pare că logodnica lui nu dă doi bani pe ceea ce s-ar putea numi ”bun-gust vestimentar”. 
Motiv pentru care blonda despre care se spune că va deveni mama celui de-al 11-lea copil al manelistului să iasă din casă, și suntem eleganți când spunem asta, de-a dreptul neîngrijită și total neasortată. Astfel, pe lângă faptul că poșetuța de lac pe care o avea se potrivea ca nuca-n perete cu restul ținutei, Cristina pare să fi uitat să se încalțe. Așa că, a ieșit din casă în papuci, ba chiar mai mult, a lăsat la vedere și o pereche de șosete care, probabil, au avut, în trecut, culoarea albă. 
De altfel, când a văzut-o așa îmbrăcată, manelistul, în ciuda iubirii pe care se jură că i-o poartă, a preferat să meargă în fața ei și să o aștepte la mașină, semn că a observat ”talentul” ei în ceea ce privește îmbrăcatul.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro