VIDEO / Nicolae Guţă a spus tot despre sarcina iubitei lui: "Copiii sunt o binecuvântare pentru mine!"

Nicolae Guţă şi-a găsit liniştea alături de o blondină apetisantă cu care se iubește de două luni, Cristina. Recent, manelistul a dus-o pe iubita lui la ginecolog, pentru a vedea dacă e gravidă sau nu.

Manelistul aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul, deoarece vrea să aibă un copil cu Cristina. Nicolae Guţă este fericit că în sfârşit a găsit o persoană care să-l înţeleagă.

"Este prematur să-mi dau cu părerea. Am fost la un control de rutină. Apoi, întotdeauna, eu am considerat că copilaşii mei, pentru mine, sunt un dar de la Dumnezeu. Pe de o parte şi de asta sunt multe controverse. Fiecare poate să vorbească ce vrea. Fiecare om are dreptul să iubească. Fiecare are dreptul să facă ce vrea cu viaţa lui. Cristina reprezintă pentru mine, până la ora actuală, că în viitor nu ştiu ce să zic, o femeie care mă mulţumeşte. Îmi doresc cu Cristina copii, voi fi un tată responsabil. Niciun copil din fostele relaţii nu este un impediment. Copiii sunt o binecuvântare pentru mine.

Fiecare are dreptul să-şi dea cu părerea! Nu mă supără absolut nimic, dar fiecare să-şi vadă de ale lui şi apoi să-şi dea cu părerea. Îmi trăiesc propria viaţă, aşa cum sunt eu, cine mă acceptă şi mă vrea, aşa sunt! Este o femeie pe care am căutat-o foarte mult. Nu vorbeşte mult, nu e pusă pe japcă, tot ceea ce face face cu eleganţă maximă.

Părerea mea este că la cât este de frumoasă putea să găsească orice alt bărbat, dar nu pe mine. Ea m-a ales. totuşi. Eu am căutat întotdeauna linişte, dar, din păcate, evenimentele din trecut au lăsat asupra mea un gust amar şi m-au marcat. Cristina este persoana mult aşteptată. Aşa spune sufletul meu!

Nu mi-e tot una să o ştiu pe Narcisa arestată sau pe Mădălina suspectă de cancer, pentru că ele sunt mamele copiilor mei! Nu pot să ţin locul mamelor, indiferent cât aş fi de indispensabil"
, a declarat Nicolae Guţă, duminică, în emisiunea "Star Magazin" de la Antena Stars.

Relația lui Guță cu Cristina a început acum câteva luni și, spun sursele noastre, manelistul este îndrăgostit până peste cap de blondină, aceasta fiind, până acum, singura femeie care a reușit să îl facă să uite de toate celelate domnișoare din viața lui.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Cum a convins-o Guță pe iubita lui să rămână însărcinată! Promisiunile făcute sunt FABULOASE

Beyonce de România a luat o decizie radicală la scurt timp după ce a află că Nicolae Guţă o să fie din nou tată. S-a urcat în primul avion şi...

Guță, atacat dur după ce s-a aflat că noua iubită este gravidă: ”Face copii doar ca să își bată joc de ei”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro