Guță, atacat dur după ce s-a aflat că noua iubită este gravidă: ”Face copii doar ca să își bată joc de ei”

Vestea că Nicolae Guță va deveni, din nou tată, noua lui iubită, Cristina, fiind însărcinată a creat adevărate controverse în lumea femeilor cu care, de-a lungul timpului, a avut de-a face manelistul. Iar comentariile pe această temă sunt de-a dreptul dure.

Ieri, de dimineață, Nicolae Guță a fost surprins intrând în Maternitatea Giulești din Capitală, la brațul femeii de care este îndrăgostit până peste cap. Mai exact, manelistul și Cristina, evident fericiți de vestea pe care au primit-o, au petrecut minute bune așteptând să intre în cabinetul medicului de obstetrică, timp în care s-au sărutat mai tot timpul, ca doi porumbei. 
”Așa face el. Probabil se teme să nu fie părăsit și de aceea face câte un copil. Mă bucur ca va veni pe lume un copil, dar sper să nu se poarte cu el la fel cum face cu Anais, de exemplu. Sper că nu va face un copil doar ca să își bată joc de el”, ne-a spus, surprinsă de veste, mama Mădălinei, cea cunoscută în showbiz drept Beyonce de România. Mai mult decât atât, ne-a precizat ea, Nicolae Guță nu este bărbatul care să devină al unei singure femei. ”Nu cred că fata care e acum însărcinată cu el va avea mai mult noroc decât celălalte. Că el face un copil, s eplictisește și discpare atunci când va avea mai mare nevoie de el”, ne-a mai spus femeia care, acum, este singurul sprijin pentru Beyonce de România și fiica pe care aceasta o are cu Nicolae Guță.
Relația lui Guță cu Cristina a început acum câteva luni și, spun sursele noastre, manelistul este îndrăgostit până peste cap de blondină, aceasta fiind, până acum, singura femeie care a reușit să îl facă să uite de toate celelate domnișoare din viața lui.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro