L-am prins! Nicolae Guță va fi, din nou, tătic! Imaginile vorbesc de la sine

E clar, Cristina, noua iubită a lui Nicolae Guță, intră în ”galeria” femeilor care îl transformă pe manelist în cel mai prolific cântăreț din România, artistul fiind, deja, tatăl a zece copii. Iar paparazzii Spynews.ro l-au surprins, în ipostaze care nu lasă loc de îndoială cu privire la starea blondinei care se iubește cu manelistul.

Azi, de dimineață, Nicolae Guță a fost surprins intrând în Maternmitatea Giulești din Capitală, la brațul femeii de care este îndrăgostit până peste cap. Mai exact, manelistul și Cristina, evident fericiți de vestea pe care au primit-o, au petrecut minute bune așteptând să intre în cabinetul medicului de obstetrică, timp în care s-au sărutat mai tot timpul, ca doi porumbei.
Iar vizita lui Nicolae Guță la Maternitatea Giulești nu poate fi pusă sub semnul întrebării când vine vorba de motiv, el nefiind, cel puțin până acum, omul care să meargă cu iubta lui doar pentru un control de rutină, iar acest lucru înseamnă că, fără putință de tăgadă, că manelistul se pregătește intens să devină, pentru a unsprăzecea oară, tată.
Relația lui cu Cristina a început acum câteva luni și, spun sursele noastre, manelistul este îndrăgostit până peste cap de blondină, aceasta fiind, până acum, singura femeie care a reușit să îl facă să uite de toate celelate domnișoare din viața lui.
Declarații exclusive pe acest subiect veți putea urmări, doar la Antena Stars, la emisiunea Star Magazin, de la ora 15.30.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro