Cum a convins-o Guță pe iubita lui să rămână însărcinată! Promisiunile făcute sunt FABULOASE

Nicolae Guță se pregătește să devină tată pentru a unsprăzecea oară, mama viitorului său copil fiind o blondină apetisantă cu care se iubește de două luni, Cristina. Iar munca de convingere pentru ca tânăra să rămână însărcinată pare să fi fost una titanică, promisiunile făcute de manelist convingând-o, într-un final pe blondă să accepte ordalia de nouă luni a unei sarcini.

Dar, pentru ca Nicolae Guță să devină tată din nou și, astfel, să fie singurul cântăreț din România care se poate lăuda cu o ”echipă completă de fotbal”, negocierile au fost extrem de dure. Mai exact, pentru că iubita lui nu dorea sub nicio formă să devină la vârsta ei mamă, manelistul a decis să îi demonstreze acesteia cât este de generos și cât de mult o iubește și că vrea să își  petreacă restul vieții alături de ea.
Astfel, Nicolae Guță a cerut-o în căsătorie, i-a dăruit un inel fabulos și o mașină de lux, iar la aceste lucruri se vor mai adăuga și alte daruri care au contat extrem de mult în ”socotelile” tinerei. Mai exact, el i-a promis blondinei că îi va trece casa din apropierea Bucureștiului, vila în care locuiesc acum. pe numele ei înainte de căsătorie, iar pentru ca ea să fie sigură că nu va mai avea nicio problemă financiară de-a lungul vieții, indiferent de situație, i-a promis o ”dotă lunară” de 10.000 de euro.
De altfel, Cristina pare să fie singura femeie care a reușit să îl facă pe Nicolae Guță să se cumințească, ea interzicându-i, încă de la începutul relației lor, să mai vorbească cu vreuna dintre fostele sale iubite și s-a instalat, ca o doamnă, în casa manelistuuli, dictând regulile după care vrea ea să trăiască. De altfel, manelistul are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale şi spune că este femeia ideală pe care a aşteptat-o atâta vreme. "Am pe cineva. O iubesc, atunci când ea o să decidă o să dezvăluim tot. Este extraordinar de frumoasă. Totul natural, din punctul meu de vedere este femeia ideală pe care eu am aşteptat-o" , a declarat Nicolae Guţă în cadrul emisiunii "Răi, da` buni", de la Antena Stars.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro