Cruduţo, ce-ţi mai place să te schimonoseşti! Imagini exclusive din culisele emisiunii "Splash! Vedete la apă" / Video

+2 click pentru
galerie

Vedetele autohtone intră la apă şi promit un show incendiar.  Daniela Crudu, Mihai Mitoşeru, Andreea Popescu, Dana Săvuică, Ozana Barabancea sunt doar câteva dintre starurile care se vor bălăci în cea mai spectaculoasă emisiune estivală, care va fi difuzată din iulie, la Antena 1.

Este vorba de un format international, “Splash! Vedete la apă”, în care peste 30 de staruri autohtone vor trebui să uimească juriul şi să obţină note cât mai mari în urma săriturilor în apă efectuate de la înălţimi ameţitoare. Show-ul este prezentat de Pepe, care are pe post de asistente două frumuseţi autohtone: Roxana Ionescu şi Roxana Vancea.

Chiar dacă mai este ceva vreme până când va începe emisiunea, vedetele implicate în concurs au început deja antrenamentele într-un ritm alert, care presupune prezenţa zilnică  la bazin. Platformele sunt amplasate la 3, 5, 7 respectiv 10 metri. Concurenţii aleg de la ce înălţime se vor arunca în apă, ştiind că notarea se va face pe mai multe criterii de performanţă, printre care corectitudinea, curajul şi spectaculozitatea.

Spynews.ro vă prezintă, în exclusivitate, imagini din culisele show-ului!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro