Cu ce cântăreţ faimos s-a iubit Israela când se afla în proces de divorț! Puțini știu acest detaliu despre viaţa sa

Israela a murit © captura video

Israela a murit şi a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

Israela a murit. "La ora 18.30 am fost anunţată de către o bună cunoştinţă a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile.",povesteşte Rodica Bucur, conform observator.tv.

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat mult mai tânăr decât ea, iar în tinereţe ea s-a iubit cu un bărbat celebru. 

Israela a relatat într-o emeisiune TV  că, pe când se afla proces de divorţ cu primul soţ, a avut drept amant un bărbat celebru. Mai exact aceasta a mărturisit că s-a iubit cu faimosul Leonard Cohen.

"Am o prietenă care mergea la popii noștri, la rabini. El ghicea cursul vieții în Biblie. Puneai mâna pe ea și o dechideai... și ce îmi spune el era adevărat. Atât timp cât veți fi amanta domnului Cohen... Eu eram în divorț cu soțul meu. Soțul meu știa. El ar fi putut fi bărbatul ideal, că era potent financiar și arăta și bine. Dar eu îi caut pe ăia care nu sunt potenți financiar", a declarat Israela, la o emisiune de la Antena Stars. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro