Cum a reacţionat Sorin Andrei atunci când a văzut-o pe Anda Adam în rochie de mireasă

captura Antena Stars

Anda Adam şi iubitul ei, Sorin Andrei, şi-au unit destinele, astăzi, într-o locaţie superbă din Snagov. Cei doi au făcut pasul cel mare după doar 6 luni de relaţie. Tânărul a fost extrem de emoţionat când a văzut-o pe aleasa inimii în rochie de mireasă, însă şi-a înfrânat emoţiile şi a sărutat-o.

Anda Adam şi Sorin Andrei au spus cel mai important "DA" din viaţa lor în urmă cu doar câteva minute. Anda Adam şi-a făcut apariţia în rochie de mireasă, moment care l-a surprins şi l-a emoţionat teribil pe Sorin. Acesta a reuşit să-şi înfrâneze emoţiile şi a întâmpinat-o cu un sărut.


Anda Adam l-a cucerit pe tânăr, care a sorbit-o dintr-o privire şi a apucat-o de mână hotărât să nu-i mai dea drumul nicicând.

Nunta Andei Adam are loc astăzi, într-un cort alb imens, amplasat pe gazon, lângă lacul Snagov, invitații putând să socializeze și să stea și in aer liber, lângă piscina din incinta locației și urmărind recitalurile artiștilor de pe o imensă scenă amplasată în imediata apropiere.

captura Antena Stars

Anda Adam şi Sorin s-au cunoscut în luna august a anului trecut, iar artista a fost cerută în căsătorie după doar o lună de relaţie. În trecut, artista a avut o relaţie de lungă durată cu Victor Slav. La petrecere vor lua parte multe persoane publice din showbiz, artisti si oameni de televiziune.

Citește și:

VIDEO / Primele imagini cu Anda Adam aranjată şi coafată de nuntă! Artista va străluci la petrecere

Uite cum arată rochiile Andei Adam! Spynews.ro vă dezvăluie secretul ținutelor de nuntă purtate de vedetă

A.E.D.facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro