Aşa slăbeşti cel mai uşor. Un guru în fitness îți spune totul, pas cu pas

Emily / foto: Instagram

Corpul ei tonifiat și sfaturile pe care le dă în mediul virtual au ajutat-o să devină repede celebră în întreaga lume, iar acum peste opt milioane de persoane îi urmăresc fiecare pas.

Emily Skye a devenit un guru pentru milioane de femei care vor să devină precum ea și să aibă un corp de invidiat. Ea vorbește adesea cu fanii săi despre cum îți poți schimba complet viața, iar trucurile sale nu pot fi decât binevenite.

Emily a vorbit pentru Dailystar.co.uk a împărtășit sfaturile sale cele mai importante prin care oricine vrea să piardă în greutate rapid.

”Începi ușor și așa progresezi. Chiar dacă mergi la o plimbare sau mergi cu bicicleta oriînpți, orice care te face să faci mișcare este binevenit și un start bun”, a declarat Emily.

Ea a mai spus că trebuie, în primul rând, să găsești un exercițiu care să îți placă foarte mult și să te ții de el.

”Nu alerga ore întregi dacă urăști să faci acest lucru. Iubesc antrenamentele de tip circuit și de mare intensitate deoarece sunt cele mai eficiente și ard grăsimile cele mai ușor, în plus nu durează mult și nu trebuie să petrec ore întregi afară.

”Schimbă-ți modul de antrenament ca să nu te plictisești. De asemenea, îți ajuți corpul mult. Cel mai bine este să te axezi pe pierderea în greutate, dar cel mai important este să ai o dietă echilibrată”
, a mai spus tânăra.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro