Dan Negru a pierdut o grămadă de bani pentru că e "de modă veche"! Moderatorul a făcut o mărturisire extrem de sinceră

foto: facebook

Dan Negru este unul dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune, care şi-a câştigat publicul cu talent, modestie şi bun simţ. Moderatorul mărturiseşte că şi-a apreciat întotdeauna publicul, pe care a refuzat să-l mintă pentru bani.

Dan Negru a postat pe o reţea de socializare un mesaj extrem de sincer în care vorbeşte despre promovarea prin intermediul reţelelor de socializare şi banii primiţi de vedete pentru asta. Moderatorul a mărturisit că i s-a întâmplat să primească şi el astfel de oferte, însă a refuzat să-şi mintă publicul pentru bani.

"Sunt de modă veche, am refuzat 500 euro ca să dau share-location o dată pe săptămână, timp de o lună, unui lanţ de restaurante. Am refuzat mereu orice apariţie publicitară, poate pentru că sunt de modă veche. Prefer să dau share-location gratis unor locuri dragi decât să spun braşoave pe bani. Termenul de "braşoave" vine de la obiceiul negustorilor braşoveni de a-şi lăuda în mod exagerat produsele. Iaca share-location-ul gratis", le-a spus Dan Negru pe o reţea de socializare prietenilor lui virtuali.

Citeşte şi:

Dan Negru, despre CELEBRUL AMANTLÂC: "Am o bombă de presă. L-au arestat din patul amantei"

Transformarea anului! Recunoaşteţi personajul din spatele măştii? Indiciu: e unul dintre cei mai iubiţi moderatori TV

Dan Negru, încântat de ce a văzut: ”M-am liniștit. Copiii mei au speranțe”

Dan Negru, mărturisire emoţionantă pe Facebook: "E cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care am primit-o vreodată!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro