Dan Negru reacționează dur după moartea lui Andrei Gheorghe. "Mizerabilă şi ipocrită breaslă"

+3 click pentru
galerie

Dan Negru reacționează dur după moartea lui Andrei Gheorghe © Facebook

Moartea lui Andrei Gheorghe a stârnit valuri de reacții în mediul online, atât din partea oamenilor din sfera jurnalismului, cât și din partea oamenilor care l-au cunoscut.

Dan Negru a criticat faptul că breasla în care a activa Andrei Gheorghe este ipocrită și că astăzi au curs omagiile, deși în ultima parte a vieții a fost complet ignorat.

“E ipocrită şi mizerabilă breasla mea! Îl omagiază azi în toate titlurile, dar de multă vreme l-ai ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta «nu mai are public»! Prea deştept, liber şi citit pentru breasla asta, azi! Am vorbit cu Mile Cărpenişan, trist, doborât şi dat afara din breaslă, dar după moartea lui aceeaşi breasla îl punea pe prima pagina şi îi făcea emisiuni omagiale. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR şi apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabilă şi ipocrită breaslă!“, a scris Dan Negru pe Facebook. 

Mai mult de cât atât, Dan Negru și-a amintit de refuzul lui Andrei Gheorghe când l-a invitat să participe la emisiunea "Te pui cu blondele".

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Cunoscutul jurnalist a fost găsit mort în baia din locuinţa lui. Potrivit primelor informaţii, cauza morţii a fost un stop cardio-respirator. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro