Dana Rogoz rătăceşte pe străzile Parisului, bine îmbrăcată, dar cu sufletul gol: " E groaznic! Azi m-am gândit într-una la el"

Ajunsă în Paris, Dana Rogoz, s-a decis să încerce un alt stil de viaţă decât cel cu care s-a obişnuit. Actriţa a publicat fotografii cu noile ei gusturi vestimentare.

Paris este unul dintre oraşele cele mai iubite de către Dana. Cu ocazia săptămânii modei de la Paris, actriţa s-a decis să respire puţin aerul parizian şi să se întoarcă acasă inspirată. Sacrificiul pe care l-a făcut însă, este destul de mare. L-a lăsat acasă pe fiul ei, Vlad, de care, scrie ea pe blogul ei, moare de dor. "E pentru prima oară când plec din ţară fără Vlad. Şi e groaznic. M-am sucit de nu ştiu câte ori dacă să plec sau să nu plec. Cu Vlad la PFW chiar nu pot merge, pentru că e foarte multă alergătură. (...) M-am gândit apoi că e vorba doar de patru zile în care nu îl văd şi că nu o să mor de dor... da' de unde. Azi m-am gândit într-una la el", a povestit Dana Rogoz pe blogul ei.

"Abramburica" este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, cu care are un băieţel pe nume Vlad.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

A schimbat prefixul, îşi schimbă şi viaţa! Dana Rogoz, decizii importante

Astăzi este ziua de naştere a Danei Rogoz! Imaginea care i-a surprins pe fani: "La 30 de ani mi s-a albit părul de tot!"

Dana Rogoz şi-a găsit câinele pierdut: "Alergam plângând pe stradă!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro