VIDEO / Daniela Crudu şi Ana Mocanu, "orgasm" în direct provocat de Omul ELECTRIC! Ce reacţie au avut asistentele "păcătoase" la atingerea lui Biba Struja

Sursa foto: Antena 1

Este unic în toată lumea! Biba Struja sau OMUL ELECTRIC este un fenomen care a stârnit curiozitatea întregii planete! La doar 17 ani, sârbul "a făcut cunoștință" cu electricitatea și de atunci au rămas cei mai buni prieteni.

Despre Biba se mai spune că poate provoca sau induce plăceri nebănuite femeilor. Invitat în cadrul emisiunii "Un Show Păcătos", sârbul a făcut un test în acest sens pe Ana Mocanu şi Daniela Crudu.

Fetele s-au urcat pe scaunul "plăceri" încrezătoare, iar senzaţiile au fost pe măsură. Nu le-a venit să creadă că au simţit acele furnicături specifice punctului culiminant. "Nu îmi să cred că am simţit ce am simţit, e incredibil", a spus Daniela.

Omul electric reuşeste să aprindă becuri cu mâna, să prăjeasca instant cârnaţi şi chiar să fie un transformator uman. Struja se antrenează în fiecare zi cu un generator. Poate controla curentul de la 220 de volţi până la 200.000 de volţi.  Pentru că a descoperit că poate ajuta oamenii, omul baterie face şi terapie cu curent, cu cei care au migrene, sinusită sau cu persoanele care au probleme cu spatele şi picioarele.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Este UNIC în toată lumea! Biba Struja aprinde becuri cu mâna şi prăjeşte instant cârnaţii. Vedeţi ce trăznăi face Omul ELECTRIC azi, la "Acces direct"

VIDEO / Cu super-minijup şi decolteu adânc, Bahmu s-a lăsat pipăită de OMUL ELECTRIC: "Simt în tot corpul"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro