Dansatoarea preferată a maneliştilor i-a dat papucii logodnicului! ”Prefer să fac Crăciunul singură”! Ce s-a întâmplat între cei doi

+3 click pentru
galerie

Dansatoarea preferată a maneliştilor i-a dat papucii logodnicului! ”Prefer să fac Crăciunul singură”! Ce s-a întâmplat între cei doi © Facebook

Una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc a rămas singură chiar în pragul Sărbătorilor de iarnă. Cu toate că de curând a primit inelul de logodnă blondina a ajuns să-i spună „adio” iubitului.

Viaţa amoroasă a Denisei Despa, dansatoarea preferată a cântăreţilor de manele, nu este deloc una roz. Şi asta pentru că, senzuala blondina ce pune pe jar întreaga suflare masculină la fiecare apariţie pe ringul de dans a pus punct, de curând, relaţiei de dragoste. 

„Sunt o fire foarte dificilă şi cred că din această cauză nu a rezistat relaţia. Asta a fost, viaţa merge înainte. Ne-am despărţit amiabil, fără ceartă sau scandal. Cu siguranţă este mai bine aşa. Prefer să fac Crăciunul singură. Nu am nici un plan, dar sunt foarte sigură că prietenii mei o să organizeze ceva”, ne-a mărturisit dansatoare. 

Mai mult decât atât, după ce a rămas singură, Denisa Despa vrea să profite din plin de viaţa de burlăciţă sexy. “Am foarte mulţi pretendenţi, dar nu mai vreau să mă mai implic în vreo relaţie. Eu cred că m-am născut completă, așa că nu cred că am nevoie să îmi găsesc jumătatea. Viaţa de femeie liberă e foarte frumoasă, vreau să mă bucur cât mai mult de viaţă”, ne-a mai spus Denisa Despa. 

Denisa Despa a ajuns în atenția presei, dupa aparițiile incediare, ca dansatoare, alături de Florin Salam și alți maneliști de top, dar și prin aparițiile controversate în diferite emisiuni TV.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro