Dată în judecată de Alex Velea, Antonia recunoaşte adulterul în instanţă! Toate astea pentru ca fiii lor să nu fie supuşi testului ADN

Sursa foto: Instagram

În acte, Alex Velea nu e tată, pentru că Antonia e încă măritată cu Vincenzo Castellano, iar cei doi fii ai săi poartă numele soţului cântăreţei. Artistul vrea ca acest lucru să se schimbe, aşa că a dat-o în judecată pe mama băieţilor săi. Antonia nu vrea ca Dominic şi Akim Castellano să fie supuşi testului ADN, aşa că va merge în faţa instanţei, unde va declara pe propria răspundere că tatăl biologic al fiiilor săi e Alex Velea, potrivit "Sar Matinal". Astfel ea va recunoaşte şi relaţia extraconjugală cu acesta.

Antonia, catolică, Alex, creştin ortodox! Cei doi fii nebotezaţi sunt crescuţi după religia lui Velea

Se pare că Antonia a fost de acord să dea o declaraţie în faţa unei instanţe în care va mărturisi că Dominic e fiul lui Alex Velea, cu care avea o relaţie de cel puţin nouă luni înainte să intenteze divorţul de soţul ei, Vincenzo Castellano. De asemenea, ea va mai spune că şi Akim e băiatul lui Alex Velea. Artistul a dat-o în judecată pe Antonia în decembrie 2016.

VIDEO / "Câinii latră, ursu' merge, nu e stres!" Ce face Antonia în timp ce Ciro Castellano tună şi fulgeră

Alex Velea formează un cuplu cu Antonia şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună  doi copii: un băieţel, pe Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru.

Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro