De când e însărcinată, nu mai iese din bucătărie! O vedetă de la noi s-a transformat în ”Chef” de milioane

S-a iubit o bună bucată de vreme cu milionarul român stabilit în Statele Unite ale Americii, Nick Rădoi, iar de curând s-a aflat că este însărcinată. Și, de când poartă un copilaș în burtică, s-a ”îndrăgostit ” de bucătărie, motiv pentru care își satisface, cu extravaganță, toate poftele culinare.

Pofticioasă nevoie mare, Mădălina Apostol pare să se fi transformat într-un adevărat ”Chef” când vine vorba de bucătărie. Pentru că, cât e ziulica de lungă, atunci când nu stă cu copiii din prima ei căsătorie, este în preajma aragazului, pregătitnd mâncăruri care par să fie mai mult decât delicioase. Și, cum este însărcinată, vedeta pare să pregătească mâncărurile la care poftește. 
Dar interesant este că, deși de multe ori, trebuie să se ”mânjească” puțin pentru ca reușita preparatului să fie totală, Mădălina nu renunță la look-ul de divă.
Mai exact, spun amicii ei, și când intră în bucătărie este pusă ”la patru ace” și, evident, nu se desparte nici atunci de brățările cu diamante în valoare de câteva zecii de mii de euro pe care le deține...
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro