Decizie INCREDIBILĂ cu privire la apartamentul în care și-a dat ultima suflare Denisa Răducu! Amănuntele au fost stabilite

+4 click pentru
galerie

La un an de când s-a aflat că Denisa Răducu suferea de o boală cumplită, familia artistei a luat o decizie cât se poate de dură. Mai exact, acum, la mai bine d eșase luni de la moartea cântăreței, moștenitorii averii Denisei au hotărât să facă ceva cu apartamentul în care Denisa și-a dat ultima suflare.

Apartamentul Denisei Răducu a fost, fără îndoială, unul dintre motivele pentru care rudele acestia s-au încăierat după ce artista s-a stins din cauza cumplitei boli de care a suferit. Intrat, în sfârșit, în posesia moștenitoarei dorite de Denisa, adică sora acesteia, Adelina, apartamentul este păstrat exact cum a fost în momentul în care cântăreața a murit. Și, până de curând, nici nu s epunea problema vânzării lui, el fiind ținut exact în starea în care a fost atunci când vedeta și-a dat ultima suflare. ”Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Adică, dacă cineva ar vrea să locuiască acolo, nu trebuie să modifice ceva. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață”, ne-a spus, acum ceva vreme, Florian, cumnatul vedetei.  


Cu toate acestea, de curând, decizia cu privire la apartamentul situat într-o zonă bună, și scumpă, a fost luată. Și, spun surse apropiate de familia cântăreței, apartamentul va fi vândut pe o sumă deloc neglijabilă, cu atât mai mult cu cât negocierile vor fi duse fără să fie cineva grăbit să scape de el. Mai mult, moștenitoare alegală a Denisei, adică sora acesteia, Adelina, vrea ca banii cu pricina să fie folosiți așa cum și-ar fi dorit și artista. Adică pentru nepoțeii pe care îi avea Denisa, micuții fiind favoriții cântăreței. Din acest motiv, suma obținută din vânzare aapartamentului nu va fi folosită deloc, ci va fi depusă în conturile nepoților Denisei.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro