VIDEO / Preferata lui Florin Salam, de urgenţă pe mâna medicilor. S-a întâmplat în urmă cu puţin timp. În ce stare se află

+2 click pentru
galerie

Denisa Despa, dansatoarea preferată a lui Florin Salam, de urgenţă la spital © Foto: Instagram

Clipe grele pentru Denisa Despa, care a ajuns pe mâna medicilor. Dansatoarea preferată a maneliştilor trece prin momente grele după ce şi-a luxat piciorul.

Denisa Despa, dansatoarea preferată a lui Florin Salam, a ajuns de urgenţă la spital. Înainte a ţinut să-şi informeze şi prietenii virtuali cu privire la situaţia sa, precizând că nu ştie exact dacă are piciorul rupt sau doar luxat. Denisa Despa a postat două filmuleţe pe internet, unul în care se află la intrarea în spital şi altul în care este întinsă pe masa de consult. Acum urmează ca medicii să dea verdictul.

Denisa Despa a mai avut recent probleme, atunci când a fost operată la sâni. De asemenea, Denisa Despa nu se află nici într-o stare psihică excelentă pentru că s-a consumat mult în ultima perioadă pentru prietena sa Loredana Chivu, care trece prin clipe grele în urma conflictului cu iubitul său, blondina vrând chiar să-şi pună capăt zilelelor. Denisa Despa a susţinut-o necondiţionat pe buna sa prietenă şi i-a oferit umărul său, aşa cum face orice persoană iubitoare pentru prietenii ei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro