VIDEO / Denisa Nechifor a spus tot despre viaţa ei amoroasă: "Am găsit pe cineva cu care aş fi putut întemeia o familie!"

A fost sărbătoare mare pentru Denisa Nechifor! Fiica ei şi a lui Adrian Cristea, Rania a împlinit şapte ani, iar în urmă cu trei zile a fost marea petrecere.

Invitată în emisiunea "Necenzurat", Denisa Nechifor a dezvăluit că la un moment dat a găsit un bărbat cu care ar fi putut întemeia o familie, dar nu a fost suficient pentru ea.

"Toţi mi-au zis că a fost cea mai frumoasă petrecere pe care am organizat-o. Tortul a fost aproape cât mine şi acum mai avem din el. Rania e un copil bun şi a meritat. A fost obositor, dar asta e. Sunt o mămică împlinită, fericită. Sunt norocoasă, pentru că faţă de alţi părinţi îi pot oferi tot ce are nevoie, ba chiar mai mult. Totuşi nu vreau să i se urce la cap. Rania e la o şcoală de stat. A fost şi tatăl ei la petrecere. Tot timpul am încercat să îi apropii pe ei doi şi să petreacă mult timp împreună. O ia în vizită, atâata timp cât mi-o aduce cineva cu o moralitate crescută. Mergem împreună la doctor. Pe bărbaţi trebuie să-i responsabilizezi. Am găsit la un moment dat pe cineva cu care aş fi putut întemeia o familie, dar eu sunt idealistă. E mai complicat, deoarece o mamă singură se gândeşte la copilul ei. Eu aş vrea să plec din ţară, dar nu pot pentru că am copilul la şcoală aici", a declarat Denisa Nechifor, miercuri, în emisiunea "Necenzurat" de la Antena Stars.

Adrian Cristea şi Denisa Nechifor s-au despărţit, dar se ocupă împreună de creşterea Ranyei. Adrian Cristea este un jucător român de fotbal care se află sub contract cu Concordia Chiajna. A făcut parte din echipa națională de fotbal a României.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Denisa Nechifor a spus tot despre viaţa ei amoroasă: "Am găsit pe cineva cu care aş fi putut întemeia o familie!"

Denisa Nechifor, mărturisiri de ziua fetiţei sale! Cine a ajutat-o să organizeze petrecerea?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro