VIDEO / Denisa Nechifor, gata de măritiş? Mama fiicei lui Adrian Cristea vorbeşte despre nuntă: "Organizez nuntă la palat"

captura Antena Stars

Denisa Nechifor este gata de măritiş. Mama fiicei lui Adrian Cristea a mărturisit că a ajuns la momentul în care ar trebui să-şi intemeieze o familie şi că nu exclude posibilitatea unei căsătorii.

Invitată în platoul emisiunii "Agentul VIP", Denisa Nechifor a povestit că o prietenă i-a prezis faptul că anul acesta se va căsători. Mama fetiţei lui Adrian Cristea a spus că deşi încă nu ştie cine este alesul, ea este pregătită să facă pasul cel mare.

"Aşa mi s-a prezis. Mergeam într-o zi la sală şi o fată de acolo mi-a spus: "Fii atentă că tu anul acesta te măriţi". Cred că a venit timpul să-mi fac şi eu o familie. M-au cuplat ziarele cu medicul estetician, dar măcar să mă cupleze şi pe mine cu cineva disponibil. Suntem prieteni foarte buni de 10 ani, e prieten şi cu Adi şi cu fi-mea. Suntem prieteni şi cu soţia lui, care e o femeie foarte frumoasă. Deci, organizez nuntă la palat. Căutăm alesul. Cine vrea să se înscrie?",
a declarat Denisa Nechifor la "Agentul VIP", de la Antena Stars.

Întrebată de cum acceptă fetiţa ei ideea unui alt bărbat în viaţa ei, Denisa Nechifor a spus că a discutat cu cea mică despre asta şi i-a explicat că niciun bărbat nu-i va lua locul tatălui ei: "Fetiţa mea s-a revoltat când a auzit că există posibilitatea să aibă un alt tată. Eu i-am explicat că chiar dacă va apărea altcineva în viaţa mea, atunci tati va rămâne tati. Rania îl aşteaptă pe tati să vină acasă s-o ducă la piscină. Da, e în Italia, în cantonament. S-a recuperat mai repede ca Făt-Frumos".

Denisa Nechifor a fost iubita lui Adrian Cristea, cu care are o fetiță, pe nume Rania. Cei doi au grijă împreună de cea mică, iar acum câțiva ani, s-a speculat că Denisa a fost cuplată și cu Cătălin Botezatu

Citeşte şi:

Denisa Nechifor are interzis de la fiica ei să-şi refacă viaţa: "Nu vreau un alt tată"

Denisa Nechifor aruncă BOMBA: ”Anul acesta mă mărit! Strâng bani de nuntă”! Să înțelegem că "fericitul" e cam... modest financiar?

VIDEO / Denisa Nechifor, mamă pentru a doua oară: "Nu ţin neapărat la căsătorie, dar îmi doresc o familie mare"

E oficial! Denisa Nechifor a dat vestea! Adrian Cristea s-a întors la ea: "Nu mai există disensiuni între noi!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro