VIDEO / Denisa Nechifor se iubeşte cu un bărbat mai tânăr decât ea! Fosta lui Adrian Cristea, planuri de viitor cu un alt mascul: "Adi nu ştie de el"

foto: facebook

Denisa Nechifor iubeşte din nou! Mama fetiţei lui Adrian Cristea a spus că are o relaţie cu un bărbat mai tânăr decât ea. Blonda a mărturisit că este pregătită pentru a deveni mămică din nou.

Invitată în platoul emisiunii "Agentul VIP", Denisa Nechifor a vorbit despre bărbatul cu care se iubeşte. Mama fetiţei lui Adrian Cristea a spus că actualul partener este un bărbat mai tânăr decât ea, care a cucerit-o oferindu-i flori.

"Mă întâlnesc cu un băiat, dar să vedem cum merg lucrurile. Ne întâlnim. Ne vedem la un suc. Munceşte şi el, muncesc şi eu şi mai am şi copil. Au fost sărbătiri şi a stat fiecare cu familia. E mai mic decât mine. O să vedem. Când va fi să fie ceva serios, o să spun. E sport şi business. Nu, nu a întâlnit-o pe Rania. Cel mai bun prieten al meu este bărbat. Andrei Andrei este un prieten. Sunt într-o perioadă în care chiar îmi doresc să mă aşez, să-mi fac o familie, să mai fac un copil. De Crăciun, am primit de la el o brăţară, un parfum şi multe flori. Adi nu ştie de el. El nu e gelos pe Adi... încă!", a declarat Denisa Nechifor la "Agentul VIP", de la Antena Stars.

Denisa Nechifor a fost iubita lui Adrian Cristea, cu care are o fetiță, pe nume Rania. Cei doi au grijă împreună de cea mică, iar acum câțiva ani, s-a speculat că Denisa a fost cuplată și cu Cătălin Botezatu

PUBLICITATE

Citeşte şi:

Denisa Nechifor are interzis de la fiica ei să-şi refacă viaţa: "Nu vreau un alt tată"

Denisa Nechifor aruncă BOMBA: ”Anul acesta mă mărit! Strâng bani de nuntă”! Să înțelegem că "fericitul" e cam... modest financiar?

VIDEO / Denisa Nechifor, mamă pentru a doua oară: "Nu ţin neapărat la căsătorie, dar îmi doresc o familie mare"

E oficial! Denisa Nechifor a dat vestea! Adrian Cristea s-a întors la ea: "Nu mai există disensiuni între noi!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro