Despărţire bombă în showbiz. După o relaţie cu multe certuri şi împăcări cei doi şi-au spus adio

Alexandru Piţurcă şi Iulia Pârlea s-au despărţit © SpyNews

Despărţire bombă în showbiz. După o relaţie cu multe certuri, împăcări şi despărţiri, Alexandru Piţurcă şi Iulia Pârlea au ales că cel mai bine le este separat.

Alexandru Piţurcă şi Iulia Pârlea s-au despărţit şi au decis că aşa este mai bine pentru amândoi. După ce relaţia lor a fost presărată mai mult cu scandal şi despărţiri, cei doi au hotărât să nu se mai amăgească şi să încheie totul, potrivit informaţiilor din presă.

Se pare că Alexandru Piţurcă ar fi găsit şi soluţia pentru a trece peste despărţire, înecându-şi supărarea în aburii alcoolului, în timp ce Iulia se concentrează pe proiectele sale personale. Relaţia acestora nu mai mergea bine de ceva timp, iar cel mai recent episod cu cei doi s-a terminat teribil pentru frumoasa brunetă. Alexandru Piţurcă a avut un comportament deloc adecvat cu iubita sa într-un restaurant, acolo unde i-ar fi vorbit urât şi chiar ar fi bruscat-o. Acest episod şi multe altele ar fi pus capac, iar relaţia celor doi s-a încheiat. Rămâne de văzut dacă pentru totdeauna, pentru că Alexandru Piţurcă şi Iulia Pârlea nu sunt la prima despărţire de acest fel.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro