Detalii şocante despre accidentul lui Şerban Huidu: „Eu am omorât trei oameni și tu mă pui să fac...."

Sursa foto Arhiva

După ce a omorât  trei oameni într-un accident de maşină în urmă cu patru ani, viaţa lui Şerban Huidu s-a schimbat complet.

"Cârcotaşul" a revenit în televiziune, fapt care a creat foarte multe controverse în jurul lui. Unii încă îl condamnă, alţii sunt alături de el.

Vedeta TV a dat un interviu inedit pentru Evenimentul Zilei în care povesteşte ce s-a întâmplat cu el imediat după tragedia care s-a petrecut pe DN1.

„Cumnata mea a terminat psihologia și, cum nu ai voie să faci psihologie în familie, mi-a recomandat pe cineva. Spre deosebire de alții, psihologul acesta avea ceva în plus. Pe lângă faptul că dădea din cap și mă asculta, la final mi-a cerut bani. La finalul lecției lu’ Pește a luat un fel de joc cu nisip și plastelină… Trebuia să faci din plastelină niște chestii...

Eu am omorât trei oameni și tu mă pui să fac din plastelină niște… de alea. Bă, las-o dracu’ de treabă, că nu mai suntem copii. Nu mai am doi ani, nu mai am nici cinci, nu sunt atât de căzut în cap încât să zic: «Mamă, ce deșteaptă e!» Că nu ești și, în plus, îți bați joc. Ar trebui să-mi spui niște lucruri să mă ajute, să fac pace eu cu mine... Și tu mă pui să fac din plastelină tâmpenii din alea? Ai, mă! A fost ultima oară când am apelat la «Domnița dau din cap».Deci, pentru a putea să mergi mai departe, trebuie să faci pace tu cu tine. Trebuie să-ți pui în minte lucrurile pro și contra. Ce puteai să faci ca evenimentele să aibă o altă turnură și ce a fost independent de voința mea. Așa am făcut pace”,
a povestit cârcotașul pentru EVZ.ro

Cum s-a petrecut accidentul?

Pe 16 octombrie 2011, Huidu a provocat un accident rutier pe DN1 în zona localităţii Timişu de Sus, judeţul Braşov, soldat cu 3 morţi. În 2009, la 1 km distanţă de locul respectiv, Huidu efectuase o depăşire nepermisă şi i s-a suspendat permisul de conducere pe timp de o lună. Dupa aceea si-a dat demisia de la Cronica Carcotasilor.

T.S

Citeşte şi:
Şerban Huidu şi Mircea Badea au făcut pace? Mărturisirea care i-a dat de gol

Şerban Huidu, în scandal cu Mihaela Rădulescu: "Ai COJONES, dar eşti IPOCRITĂ!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro