VIDEO / Dezvăluire tulburătoare făcută de Adriana Bahmuţeanu, în direct: "A murit într-un accident rutier!"

Adriana Bahmuţeanu a făcut o dezvăluire dureroasă, astăzi, în cadrul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars. Vedeta de televiziune a spus că soţul uneia dintre prietenele ei a murit în urma unui accident de maşină.

Adriana Bahmuţeanu a încercat să îi dea câteva sfaturi uneia dintre invitatele ei. Femeia trece printr-o perioadă foarte grea, după ce soţul ei a  lăsat-o gravidă şi a fugit în lume cu naşa lor de cununie.

Invitata Adrianei spunea că nu ştie ce decizie să ia în privinţa sarcinii, dat fiind faptul că nu are niciun sprijin. Prezentatoarea Tv i-a spus că acest lucru nu este capăt de ţară, ba chiar i-a dat un exemplu din viaţa ei, destul de dureros. "Nici vorbă de aşa ceva. Dacă o să ai grijă de el, o să fie un copil fericit. Poate o să-ţi refaci viaţa. Am o prietenă care era însărcinată, iar soţul ei a murit într-un accident de maşină. Acel copil s-a născut fără tată, nu mai avea cum să-l întoarcă din mormânt. Ce era să facă? Să piardă copilul? Să facă un avort? L-a crescut singură, copilul este muzician şi este foarte bine", a declarat Adriana Bahmuţeanu, în cadrul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Adriana Bahmuţeanu, mesaj neaşteptat pentru telespectatori: "Oameni buni, spuneţi-mi în ce ţară trăim!" Ce a mai păţit prezentatoarea?

FOTO / Maximus a împlinit opt ani! Adriana Bahmuţeanu a postat anunţul pe facebook

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro