Dezvăluiri despre copilăria Mihaelei Runceanu: "N-a avut decât o singură păpuşă"

Lenuţa şi Nicolae Runceanu sunt părinţii regretatei cântăreţe şi au fost invitaţi astăzi la emisiunea "Dincolo de aparenţe" de pe Antena Stars.

Părinţii Mihaelei Runceanu au vorbit despre copilăria sa, despre greutăţile pe care le-au la naşterea ei i despre chemarea sa pentru muzică. La naştere, Mihaela s-a îmbolnăvit şi a fost botezată mai rapid, după numele unchiului său, Mihai. "La un moment dat am intrat în magazine şi acolo erau păpuşi şi erau şi viori, într-un raion de instrumente muzicale. Ce păpuşi vrei tu de aici? Nu... eu vreau vioară. N-a avut decât o singură păpuşă în toată perioada ei de copilărie şi îmi pare rău că am dat-o cuiva, că nu ştiam ce avea să se întâmple", a declarat mama artistei.Mihaela Runceanu s-a născut pe 4 mai 1955 la Buzău şi a fost o cântăreaţă română de muzică uşoară şi profesoară de canto la Şcoala Populară de Arte din Bucureşti. Aceasta a obţinut premii la festivalurile "Mamaia" şi "Melodiile anului" în 1976, 1988, 1984, 1985, 1986 şi 1987. Mihaela Runceanu a murit pe 1 noiembrie 1989 în jurul orei 1:00 dimineaţa, asasinată în garsoniera sa din Bucureşti de pe Şoseaua Mihai Bravu. La doar 36 de ore de la comiterea crimei, Daniel Cosmin Ştefănescu a fost prins şi arestat. Pe 4 noiembrie cântăreaţa a fost înmormântată în cimitirul "Dumbrava" din Buzău.

Emisiunea "Dincolo de aparenţe poate fi urmărită în fiecare sâmbătă şi duminică între orele 13-14 pe Antena Stars.

Sursă foto: captură video

A.C.

Citeşte şi:

Demitizarea trucurilor despre alcool! Lucrurile pe care nu le ştiai despre băuturile alcoolice şi beţii

VIDEO / Medicii au rămas fără cuvinte! O femeie însărcinată a fost supusă unei operaţii de cezariană pentru a-i scoate copilul împuşcat în uter

VIDEO / ÎNTREBAREA ZILEI: DUMINICĂ - Cum faci o hologramă cu ajutorul telefonului mobil


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro