Dezvăluiri incredibile din copilăria Ilenei Lazariuc! Mama ei a dat TOT din casă

Are o viaţă de basm, dar nimeni nu ştie cum a fost în copilăria ei. Chiar dacă acum poate fi foarte uşor confundată cu o prinţesă, în copilărie lucrurile nu au stat deloc aşa! Iar cel care a avut mereu de suferit a fost chiar fratele ei.


Ileana Lazariuc duce alături de Ion Ion Ţiriac o viaţă ca în poveşti, iar mama ei este extrem de fericită pentru reuşitele fiicei sale, chiar dacă în copilărie Ileana i-a provocat mari dureri de cap. „Când era mică, era un copil rebel şi mai zăpăcit. Copil fiind îşi permitea să fie mai rebelă, dar acum are copii, s-a maturizat şi nu îşi permite să mai greşească. A fost un copil foarte agitat. A făcut foarte multe năzbâtii. A avut mereu câte o lovitură, genunchii juliţi sau capul spart”, a declarat Anastasia Lazariuc.


Ca în majoritatea familiilor cu doi copii, când unul este mai rebel celălalt este mai liniştit. Ileana şi fratele ei, Andrei, nu au făcut nici ei excepţie de la această regulă, Andrei încasând chiar şi pedepsele pentru sora lui. „Ileana a fost capul răutăţilor, iar Andrei copilul cuminte. Ea făcea toate prostiile şi pedeapsa o primea Andrei, pentru că dădea vina pe el, dar mi-au spus foarte târziu asta, a acoperit-o mereu”, a mai spus, amuzată, Anastasia Lazariuc.

Citește și:
Declaratii exclusive! Rar vorbeste despre familie! Ce spune Ion Tiriac despre Ileana Lazariuc! Totul despre viata personala, afaceri si succes

E soţie de milionar, dar a vrut să arate că nu are nevoie de ajutor. Ileana Lazariuc, la un pas să dea lovitura

Nu există nicio vedetă din România care să nu o invidieze! Uite cât de bine arată Ileana Lazariuc


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro