VIDEO / Dezvăluiri şocante despre relaţia Israelei cu Liviu: "Ea a vrut să mă calce cu maşina"

Sursa foto: Captura Antena 1

S-au iubit cu năbărdăi timp de nouă ani, dar acum par că vor să renunţe la relaţia care i-a făcut celebri. Israela şi şi Liviu au probleme mari în căsnicie peste care nu pot trece.

Invitat în platoul emisiunii "Un Show Păcătos", Liviu a făcut mărturisiri incredibile despre certurile care i-au afectat relaţia, toate având legătură cu faptul că Israela este foarte autoritară."A vrut să mă calce cu maşina. Nouă ani am trăit lângă un general. Nici nu trece prin cap cât de autoritară poate fi. Mi-a interzis să beau, iar acest lucru m-a nenorocit. Presiunea a fost îngrozitoare", a spus Liviu la Antena 1.

Pe de altă parte, Israela a  spus că , în afară de problemele pe care le are cu alcoolul, are numai cuvinte de laundă la adresa soţului ei. "Liviu este un bărbat care ştie cum să se comporte cu o femeie, atunci când ne-am cunoscut m-a cucerit din prima. E romantic şi un dansator foarte bun. Din păcate, atunci când se apucă să bea, nu mai are limită. Eu trec printr-o perioadă mai dificilă, iar el nu înţelege lucrurile astea", a spus Israela.

VIDEO / Israela, în lacrimi la TV! Vrea să divorţeze de Liviu, dar parcă îi pare rău: "Nu am mai făcut dragoste de..."

Israela și Liviu formează unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor.

T.S

Citește și:

Liviu, soţul Israelei, BĂTUT MĂR LA PSIHIATRIE! Are DOUĂ COASTE RUPTE şi a AJUNS în ULTIMUL HAL

VIDEO / Israela, adevărul despre starea ei de sănătate! A stat la pat timp de 8 luni de zile şi a trecut prin chinuri groaznice

LOOK NOU, MĂRTURISIRI BOMBĂ. Liviu şi Israela, prima apariţie la TV, după "SCANDALUL PSIHIATRIA"

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro