Dezvăluiri şocante despre tânăra care a fost găsită moartă pe o plajă din Mangalia au ieşit la iveală! E tulburător ce au spus apropiaţii

+3 click pentru
galerie

Apropiaţii nu ştiu ce să mai creadă. S-a sinucis sau a fost un accident? © Facebook

Moartea tinerei care a fost găsită pe plajă, după 4 zile de căutări, a ajuns la urechile multor persoane şi le-a îndurerat foarte tare. Oamenii şi-au exprimat sentimentele de regret pe contul de Facebook al Anei Maria.

Ana Maria a fost găsită moartă în această dimineaţă pe o plajă din Mangalia, după câteva zile în care a fost căutată cu disperare. La aflarea cumplitei veşti, mesajele de condoleanţe şi de părere de rău au curs pe contul de socializare al Anei Maria şi detalii cutremurătoare au ieşit la iveală.

Unii cred că Ana Maria şi-a pus singură capăt zilelor, pe când alţii spun că totul a fost un accident.

"Regret enorm că ai renunţat să lupţi... în valtoarea vietii acesteia... că ţi-ai pierdut nădejdea. Nu putem şti ce a fost în sufletul tău, dar orice ar fi fost, nu era nimic pe care nu puteai rezolva sau din care să ieşi. Iar dacă dispariţia ta de printre noi a fost un accident nefericit, atunci am să mă rog pentru sufletul tău! Sper să pui o vorbă bună şi pentru noi în Rai", "S-a sinucis", "Sigur este un accident. Un suflet prea vesel, nu cred că ar fi facut asta", "Ana sa înecat in mare", "Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanţe familiei!", "Din păcate nu mai există nicio șansă, Dumnezeu să o ierte!", "Nu pot să cred... regrete eterne, suflet minunat", sunt unele dintre mesajele apropiaţilor.

Ana Maria a dispărut fără urmă pe data de 12 iulie. De atunci, fata a fost căutată de salvamari, scafandri și Garda de Coastă. Un apel a sosit în duminică dimineaţă la 112 şi anunţa găsirea cadavrului pe plajă, adus de valuri.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro