Dezvăluiri şocante la "Mireasă pentru fiul meu"! O concurentă a recunoscut: "Am fost dansatoare, primeam bani în sutien"

Sursa foto: Antena 1

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul ei care i-a lăsat mască pe concurenţi şi pe fanii ei.

Luată la întrebări de moderatoarea emisiunii, Liliana s-a văzut în postura de a recunoaşte nişte lucruri pe care le-a făcut şi nu este mândră de ele.  Se pare că aceasta a lucrat ca dansatoare orientală și, în cadrul diferitelor evenimente, primea bani la sutien.„Era o firmă de animație și am fost ca dansatoare orientală la diferite nunți și petreceri”, a mărturisit sincer Liliana la Antena 1.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro