Dezvăluiri ULUITOARE în cazul Anastasiei Cecati! Familia vedetei vorbește despre crima oribilă

+3 click pentru
galerie

Crima care a îngrozit lumea showbiz-ului și căreia i-a căzut victimă Anastasia Cecati, una dintre cele mai frumoase actrițe din noul val, o tânără mamă, ucisă cu bestialitate chiar de soțul ei, i-a făcut pe cei din preajma frumoasei tinere să plângă fără încetare. Și, în exclusivitate, surse din familia ei ne-au făcut dezvăluiri uluitoare.

Anastasia avea toată viața înainte. Era una dintre cele mai frumoase modele din Moldova, succesul ei ca actriță se concretizase deja într-un rol care îi deschisese atât de necesarele uși din lumea cinematografiei și, mai mult decât atât, devenise mamă. Doar că, pare-se, partenerul ei de viață nu era tocmai bărbatul potrivit pentru ea. Un bărbat, susțin cei din familia frumoasei ucise cu bestialitate, care nu era la primul gest violent față de ea, iar duminică a făcut gestul care a îngrozit lumea. 
”Alexei Mitachi a fost agresiv și în trecut”, povestește sursa noastră, dezvăluindu-ne totodată și numele celui care a comis oribila crimă. Mai mult decât atât, pare-se, susține membrul familiei Anastasiei Cecati, ne-a explicat exact cum s-au desfășurat lucrurile în seara fatidică. ”Ea era acasă cu fetița ei. Acest boschetar a venit să își vadă copilul... Apoi s-au luat la ceartă, el a luat cuțitul și a făcut ceea ce a făcut... Nici nu pot să vorbesc despre așa ceva. Iar apoi el a dat un mesaj și- s-a aruncat pe geam de la etajul 7”, explică, plângând, unul dintre membrii familiei actriței, sub protecția anonimatului.

Mai mult, sursa citată a dezvăluit cui va rămâne fetița care, din păcate, a rămas orfană de ambii părinți într-un moment de nebunie criminală a tatălui ei. ”Mama Anastasiei o va lua”, susține acesta.
Anastasia și soțul ei aveau probleme de mai mult timp
Anastasia Cecati era căsătorită cu acest bărbat, dar, potrivit moldova24.info, el mai avea o familie. Duminică, când a avut loc crima, el ar fi venit în vizită la Anastasia Cecati şi la fiica lor, născută pe 30 ianuarie 2018. Cei doi nu ar fi fost în relaţii prea bune, iar în ziua evenimentului nefericit între ei ar fi izbucnit un conflict. Înainte să se sinucidă, bărbat l-ar fi sunat pe naşul lor pentru a-i spune să aibă grijă de bebeluş. 
Potrivit autorităţilor, Anastasia Cecati a fost înjunghiată în regiunea gâtului chiar de soţul său, care s-a sinucis aruncându-se de la etajul şapte. Cei doi aveau împreună o fetiță de doar trei săptămâni. Ea era cunoscută datorită frumuseţii ei, devenind actriţă, fotomodel şi cântăreaţă. Potrivit unor surse, stătea mai mult în Dubai. 
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro