Dezvăluiri uluitoare la "Mireasă pentru fiul meu". Abia acum s-a aflat. Un concurent şi-a abandonat copilul?

+3 click pentru
galerie

Dezvăluiri incendiare la "Mireasă pentru fiul meu". În ultimele minute din ediţia de astăzi a show-ului matrimonial de la Antena 1 un mesaj a tulburat spiritele.

Un telespectator a mărturisit că deţine informaţii despre un concurent care şi-a abandonat copilul. Identitatea a rămas încă necunoscută, dar a dat câteva detalii despre minor. "Copilul are doi ani şi patru luni şi seamănă leit cu tatăl lui", se arată în mesajul trimis de acesta.

Mai multe informaţii despre acest lucru vei putea afla în emisiunea de mâine "Mireasă pentru fiul meu".

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Valentina de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi din cauza lui Aurel! Mesajul iubitului ei a făcut-o să plângă în direct

FOTO / Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu", tot mai "tunată"? După ce şi-a vopsit părul blond, şi-a mărit buzele!? Imaginea senzaţională care a făcut senzaţie printre fani

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro