VIDEO / Valentina de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi din cauza lui Aurel! Mesajul iubitului ei a făcut-o să plângă în direct

captura Antena 1

Valentina de la "Mireasă pentru fiul meu" a izbucnit în lacrimi când a auzit declaraţiile lui Aurel, după ce a părăsit competiţia.

Aurel a părăsit competiţia "Mireasă pentru fiul meu", iar Valentina a rămas în casă. Cuvintele iubitului plecat au emoţionat-o teribil pe tânăra care l-a ascultat cu lacrimi în ochi.

Valentina a explicat de ce a decis ca Aurel să fie cel care să părăsească primul reality-showul matrimonial: "Eu am trecut prin mai multe momente grele în viaţă şi d-asta m-am gândit că eu sunt mai puternică".

Aurel a spus că nu o să-şi înşele iubita şi că imediat ce aceasta va părăsi competiţia ei se vor cununa civil, rumând ca nunta să aibă loc anul viitor.

"Valentina mi-a spus să o aştept pe ea ca să-i cunosc familie. Mama ei, din câte ştiu eu, are nişte probleme de sănătate. După ce va ieşi Valentina, o să facem cununia civilă, iar nunta o vom face anul viitor, pentru că anul acesta are nuntă fratele meu", a declarat Aurel la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeşte şi:

Imagini incendiare cu cel mai controversat concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”! S-a dezbrăcat în fața camerei și a făcut videochat

FOTO / Imagini incendiare cu Florin de la "Mireasă pentru fiul meu"! Concurentul şi-a etalat pătrăţelele, pozând la bustul gol

VIDEO / Mirela Vaida a interzis FUMATUL în casa "Mireasă pentru fiul meu": "Ia că mă enervez"

VIDEO / Unul dintre băieţii de la "Mireasă pentru fiul meu" se pregăteşte să-şi ceară iubita de soţie! Detalii fierbinţi despre cum vrea să o convingă

Îl recunoşti? Uite cum arăta un fost concurent al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" la balul bobocilor!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro