Diana Bişinicu şi-a lăsat copilul nemâncat pentru opt ore! Ce i-au zis medicii?

Unul dintre cele mai mare visuri pe care celebra artistă le-a avut a fost copilul său. Cu toate astea, a răbdat-o inima să îşi înfometeze.

Diana Bişinicu a trecut prin clipe grele pentru a avea minunea de fetiţă pe care o are acum. Cu toate astea, un episod greu a făcut parte recent din viaţa vedetei. Starea fetiţei ei a fost pusă în pericol şi s-a aflat la un pas de moarte. Diana a trăit o noapte de coşmar când Riana s-a trezit la 4 dimineaţa şi a simţit-o că se sufocă şi cum era pe cale să-şi înghită limba. Acest incident a lăsat traume în psihicul fetiţei, fapt pentru care nu a mai vrut să mănânce altceva în afară de lapte.  Astăzi, Diana Bişinicu a făcut mărturisiri despre perioada de groază pe care a depăşit-o cu bine în emisiunea "Refresh by Oana Turcu" de pe Antena Stars.

"După cele 24 de ore în care Riana nu mai avea voie să fie hrănită cu nimic, nici cu lichide, efectiv nu mi-a mai mâncat nimic în afară de lapte. Trei luni de zile n-a vrut să mănânce nimic. De la un an şi o lună a început să mănânce nişte măsline amărâte. Mai apoi a început să mănânce puţină pâinică. Am găsit o formulă de lapte care să aibă vitaminele şi nutrienţi de care avea nevoie. Mai accepta mâncare bio, dar oricum nu era suficient. Toată lumea îmi spunea că trebuie s-o las nemâncată şi am lăsat-o nemâncată timp de opt ore, spunându-i că nu mai avem lapte", a povestit Diana.

"Refresh by Oana Turcu" se difuzează în fiecare sâmbătă începând cu orele 16:00 pe Antena Stars.

Sursă foto: captură Antena Stars

A.C.

Citeşte şi:

Declaraţia şocantă a unei celebre artiste de la noi! "Vreau ca fiica mea să facă sex înainte de nuntă!"

Momente teribile pentru Diana Bişinicu! Fiica ei, la un pas de moarte

Diana Bişinicu: "M-am rugat la mormântul lui Arsenie Boca să..."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro