Diana Bişinicu a trăit cu spaima asta toată viaţa! Artista şi-a luat inima în dinţi şi a făcut-o pentru prima dată de dragul fetei ei

foto: facebook

Diana Bişinicu le-a mărturisit prietenilor ei că a trăit toată viaţa cu o spaimă, pe care, duminică, şi-a înfrânt-o de dragul fiicei ei, Rania.

Diana Bişinicu a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare împreună cu fiica ei, Rania, pe pârtie. Cu această ocazie, artista le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că toată viaţa a trăit cu spaima că dacă se va urca pe skiuri îşi va rupe picioarele. De dragul celei mici însă, cântăreaţa şi-a înfrânt frica de ski şi s-a bucurat alături de aceasta de prima lor experienţă pe pârtie.

"Toată viaţa mi-a fost frică să nu îmi rup picioarele pe skiuri, dar în calitate de mamă nu îi pot cere ceva copilului până când nu îi arăt mai întâi că pot şi am curaj chiar eu, aşadar mi-am luat inima-n dinţi şi iată-mă! Mami şi Riana, împreuna pentru prima dată pe skiuri!", le-a spus Diana Bişinicu prietenilor ei virtuali.

(foto: facebook)

Diana Bişinicu este căsătorită cu Andrieş Cătălin şi are o fetiţă în vârstă de trei ani.

Citeşte şi:

Barza Dianei Bişinicu întârzie! Anunţul de ultimă oră făcut de vedetă: „ Poate data viitoare...”

VIDEO / Diana Bişinicu a făcut marele anunţ, ÎN DIRECT: "Soţul meu e foarte entuziasmat! Am simptome ca la primul meu copil!"

Gabriela Cristea mai primeşte o lovitură de la cineva din familie! Culmea, nu este vorba despre tatăl ei!

Diana Bișnicu, lovită de panică în timpul sarcinii: „Eram geloasă până și pe plante”

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro