Diana Bișnicu, lovită de panică în timpul sarcinii: „Eram geloasă până și pe plante”

Sursa foto Antena Stars

Diana Bișinicu recunoaște că a fost chinuită de gelozie în timpul sarcinii și era foarte atentă la fiecare telefon pe care soțul ei îl primea.

Chiar dacă este este una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul românesc, se pare că aceasta nu a scăpat de acest păcat deloc în timpul sarcinii.

„Eram geloasă până și pe plante, pe frunze. Voiam să văd ce se întâmplă pe conturile lui de socializare”, declară Diana sâmbătă, 24 octombrie, în cadrul emisiunii „Star Chef”, difuzată de Antena Stars. Bruneta mai pune aceste apucături și pe seama unor hormoni pe care a fost nevoită să îi ia, iar asta a afectat-o. „El credea că m-am schimbat, eu ziceam că nu mă înțelege, într-adevăr a fost un moment în care mă întrebam ce se întâmplă cu noi”, povestește Diana.   

Invitata lui Nicolai Tand și a Mariei Simion spune că a început să gătească 'ilnic de când a devenit mamă. Maternitatea a împlinit-o, iar un curs de parenting a făcut-o să își dea seama cu adevărat de felul în care trebuie să se raporteze la propriul copil. Tocmai pentru că și-ar dori ca și cei care nu au posibilități financiare să beneficieze de aceste informații, Diana speră ca pe viitor să înființeze o fundație în cadrul căreia să existe și astfel de cursuri.

T.S

Citeşte şi:

Diana Bişinicu şi-a lăsat copilul nemâncat pentru opt ore! Ce i-au zis medicii?

Declaraţia şocantă a unei celebre artiste de la noi! "Vreau ca fiica mea să facă sex înainte de nuntă!"

Momente teribile pentru Diana Bişinicu! Fiica ei, la un pas de moarte


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro