Din floare-n floare! Și un gigolo ar fi impresionat de demonstrațiile de forță ale Doiniței Oancea! NU îi mai ajunge un singur bărbat! Avem dovezile

Este celebră, iar acesta este motivul pentru care admiratorii roiesc în jurul ei mai ceva ca albinele la miere. Doiniţa Oancea este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul autohton şi se pare că profită din plin de acest lucru, afişându-se fără vreo reţinere în compania mai multor bărbaţi.


După despărţirea cu iz de amantlâc de fostul ei iubit- acesta fiind bănuit că ar fi înşelat-o, Doiniţa Oancea nu a mai apărut la braţul niciunui bărbat, în mod oficial, dar asta nu înseamnă că focoasa brunetă ar duce lipsă de... iubire în viaţa ei.


A fost dată ca şi cuplată cu Augustin Viziru, colegul şi prietenul ei, dar amândoi au negat faptul că ar avea o relaţie amoroasă. Cum nimeni nu a crezut acest lucru, Doiniţa a luat taurul de coarne şi le-a arătat tuturor că ea nu este deloc inhibată când vine vorba de bărbaţi, fotografiindu-se în ipostaze care mai de care mai fierbinţi cu diverşi admiratori.


Chiar dacă a negat o posibilă relaţie amoroasă între ea şi Augustin Viziru, cei doi nu se sfiesc să apeleze la gesturile tandre atunci când se află în public, actorul mângâind-o chiar provocator pe picior.


Pentru a susţine afirmaţiile că nu este într-o relaţie amoroasă cu Augustin, Doiniţa are grijă ca și alți bărbați să se simtă minunat în compania ei. Astfel că focoasa brunetă nu este deloc zgârcită când vine vorba de gesturi care dovedesc apropierea ei şi faţă de alţii, pozând în ipostaze care mai de care mai fierbinți și în brațele lor.


Atingerile de care se bucură în compania altor bărbaţi au transformat-o pe Doiniţa Oancea în variata feminină a unui adevărat „Casanova”, lucru care nu pare să o deranjeze foarte tare pe brunetă, aceasta afişand de fiecare dată un zâmbet cât se poate de... şiret în preajma masculilor care îi dau târcoale.

Doiniţa nu s-a rezumat la compania unui singur partener de distracţie şi a ales să sară din braţele unui bărbat într-ale altuia fără să stea prea mult pe gânduri, ba mai mult, se pare că se simte foarte bine în ipostaza de "albinuţă".

Citeşte şi:

A pus bărbaţii pe jar în această dimineaţă! Doiniţa Oancea, aproape goală

Doiniţa şi Augustin Viziru au dat cărţile pe faţă! Uite cât de mult se iubesc

Şi-a lăsat fanii fără cuvinte! Apariţia incendiară a Doiniţei Oancea


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro