VIDEO / Document-bombă! Corneliu Vadim Tudor, şantajat cu un cont de 3,5 milioane de euro: "Această sumă nu figura în declaraţia de avere!"

Un apropiat acuză! Corneliu Vadim Tudor ar fi avut un cont secret de 3.5 milioane de euro într-o bancă din străinătate, iar un duşman de-al său ştia acest lucru.

Documentul este un extras de cont, de la o bancă din Amsterdam. Suma este una exorbitantă, aproape 3 milioane şi jumătate de euro. Documentul indică un cont care ar fi fost făcut de Corneliu Vadim Tudor în anul 2010 pentru care ar fi cerut un extras în noiembrie 2011.

"De 1 an şi jumătate am acest document. După ce l-am dat la ANI, ei au început să facă verificări. Această sumă nu figura în declaraţia de avere. Documentul mi-a parvenit de la o societate de investigaţie de la Benelux, lansată asupra tuturor care lucrau pentru Vadim Tudor. Luni Vadim m-a rugat să sun nişte avocaţi. Eu i-am propus să-mi facă o procură să mă pot ocupa de cazul lui. Mi-a zis că avea nevoie de un offshore în Nicosia în care să bage 1.750.000 de euro", a declarat Cezar Marin, vineri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.


"Offshore-urile nu sunt neapărat o eludare a banilor. Eu îl finanţam cu Cezar Marin cu peste un milion de euro. Noi voiam să-l finanţăm. Ştiu cât de disperată este Doina şi fetele lui", a adăugat Oana Zăvoranu.

Echipa "Acces Direct" a verificat informaţiile emise de Cezar Marin şi s-au dovedit a fi false. Banca la care ar fi fost emis documentul susţine că nu există niciun cont pe numele lui Corneliu Vadim Tudor: "Nu e un cont făcut la noi. Nu există acest cont. Nu îl găsesc. Asta înseamnă că nu are niciun cont la noi. Acesta nu este un număr de cont valid".

"Mi se pare un act fals. Există o greşeală de ortografie. O bancă care se respectă nu ar fi scris niciodată o literă în plus pe act. Semnătura o poate falsifica oricine", a declarat Codruţa Popescu, traducător oficial.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

VEZI AICI TOATE ȘTIRILE DESPRE MOARTEA ȘI ÎNMORMÂNTAREA LUI CORNELIU VADIM TUDOR!

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro